Božičkovi pomočniki

Živjo,

mogoče se nekateri izmed vas spomnite naše lanske akcije, v kateri smo zbirali denar za otroke iz socialno ogroženih družin v sodelovanju s Humanitarnim društvom Enostavno pomagam.

Tudi letos smo se odločili, da podpremo projekt, vsak po svojih zmožnostih. Zadnja leta nam življenja kroji koronavirus, ki je posegel v normalno življenje in finančno stanje mnogih družin. Zato vstopamo v ta projekt samozavestno in z željo, da polepšamo in otoplimo božične praznike otrokom in vsem članom socialno ogroženih družin.

Božičkova tovarna daril je projekt Humanitarnega društva Enostavno pomagam iz Savinjske regije. Že 7. leto zapored so Božičkovi pomočniki, ki sestavljajo, zavijajo in dostavljajo darila otrokom v širši Savinjski regiji. Potek akcije se je v zadnjih dveh letih zaradi že omenjenega virusa spremenil. Tako lahko širno občinstvo sodeluje z izbiro otroka, ki ga želi obdariti na spletni platformi, in v določenem času nakaže denar na račun društva. Božičkovi pomočniki (prostovoljci), med katerimi sem tudi sam, glede na znesek sestavimo darilo prav za izbranega otroka in poskrbimo, da je ob pravem času na pravem naslovu. Seveda pa je vsebina darila skrbno načrtovana.

Verjetno se sprašujete kakšno vlogo imata lahko tukaj Klub virtualnega letalstva in IVAO Slovenia, ki skupaj stopata v to akcijo?

Tako kot lani lahko člani in širša publika svoje prispevke nakažete na TRR društva (podatki na dnu strani) do 25.12.2021. Sredstva bodo porabljena za obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Povprečen znesek darila je od 20 € do 50 €, vendar vas z zneskom ne bomo omejevali.

Tako se lahko vsak izmed nas te božične praznike odreče enemu ali večim dodatkom za naše simulatorje, ter s tem polepšamo božič tistim otrokom, ki s strahom, negotovostjo in nemočjo stopajo iz dneva v dan.

Podatki za nakazilo:

Humanitarno društvo Enostavno pomagam
Cankarjeva ulica 1, 3000 Celje
IBAN SI56 6100 0000 7496 313 (odprt 15.5.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: Donacija Božičkova tovarna daril
Sklic: SI00 1122021

Otroški nasmehi so nekaj najlepšega in najbolj iskrenega. Vsak izmed nas lahko poskrbi že vsaj za en tak nasmeh.

V primeru pomislekov, vprašanj in predlogov sem vam na voljo na elektronski pošti: matic.zamuda@ivao.aero in na vseh socialnih omrežjih.
Matic Zamuda

1 comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja