Dobrodošli na prenovljeni strani Kluba virtualnega letalstva Slovenije

Z veseljem vas pozdravljamo na prenovljeni spletni strani Kluba virtualnega letalstva Slovenije. Verjetno so vam ob prvem pogledu na stran zastale oči, s tem je bil dosežen prvi cilj nadgradnje.

Kaj je novega? Bolje bo, da se vprašamo kaj, ni novega.

Klub svojo nalogo opravlja že od leta 2006 in po zavidljivih 15-ih letih je postal čas, da naredimo korak naprej. Eden izmed teh korakov je izdelava nove spletne strani, ki počasi dobiva novo vizualno in tudi uporabno podobo. Vsebino bomo napolnili z nasveti o letalskih simulacijah, programski in strojni opremi, ter s tem postali povezovalni člen med novinci v hobiju in tistimi malo manj novimi. Dodana vrednost bodo tudi redni prispevki, ki jih bomo skrbno pripravljali člani kluba. A to je to? Ne, nismo še konec.

V času izrednih razmer smo bili prisiljeni odpovedati večino srečanj, ki smo jih do tedaj izvajali na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Razmere so nas prisilile, da smo, tudi svoje delo, opravljali kar preko spleta in spletnih aplikacij. V ta namen klub ustvarja Discord kanal, kjer se bomo lahko srečevali bolj pogosto, delili svoje utrinke in izkušnje letalskih simulacij. Verjamemo, da je prehod na nova orodja, sploh za starejše med nami, težaven, vendar vam bomo pri uporabi novega orodja pomagali.

Vsega vam na žalost še ne smemo izdati. Upamo, da bodo vse spremembe in izboljšave pozitivno vplivale na delovanje kluba in povezovanje njegovih članov. Če imate kakršnekoli predloge, pripombe in ideje nam to sporočite na elektronski naslov info@kvls.si

Do prihodnjič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja